Skrubba potatis och dela i bitar, salta och koka. Blanda vatten, olja och dressing i en skål. Skölj och finhacka paprikan, strimla rödlöken och salladslöken fint, blanda med dressingen
Ingredienser Portioner. 4 1 burk matjessill (à 200 g) 1/2 dl crème fraiche 2 msk majonnäs 2 msk kaviar 1/2 liten finhackad rödlök 1/2 dl hackad purjolök 2 msk finhackad dill 3 kokta potatisar 2 hackade hårdkokta ägg peppar ev salt Till servering kavring eller knäckebröd Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong
Godaste nyheten på midsommarbordet i år var nubbesalladen. Nubbesallad. Ett recept jag hittade HÄR. En somrig sallad med potatis som mättar och som har en fin balans mellan sälta från matjessill, skarp löksmak och syrlig gräddfil
1. 2. F. e. b. 7. 5. T. w. i. t. r. a. c. o. k. P. m. s. A. n. d. l. h. y. g. 0. ö. å. ä. v. p. N. u. f. J. ,. x. j. I. C. S. 4. é. G. L. H. 3. B. V. D. K. , t. k o. s t
Skala potatisarna och skölj dem. Skär dem i tunna skivor. Varva potatisskivorna i en välsmord eldfast form med margarin, salt, peppar och pressad vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.