12 nävar
mandlar (helst rostade) 1 l vatten en nypa havssalt 4 dadlar, urkärnade en knivsudd äkta vaniljMixa. Voilà, klar att drickas. Klarar sig i kylen ett par dagar. TIPS! Jag är svag för rostade mandlar-smaken men naturella går precis lika bra. När jag rostar öser jag och min dotter på för fullt – perfekt att ha färdig som topping, till granolan, och så är man redo när mandelmjölks-cravingen slår till.
6 stjälkar mynta. 16-8 dl vatten. 110 skivor gurka, fint skurna. 11 lime, skivad. 16 stjälkar mynta 6-8 dl vatten 10 skivor gurka, fint skurna 1 lime, skivadSkölj myntan och fördela i flaskorna, peta ner gurk- och limeskivorna och fyll på med friskt vatten
Då var det måndag och vardag igen. Helgerna är alldeles för korta känns det som. Vi har i alla fall ätit god mat i helgen och till söndagsmiddag fick det bli lax i ugn
Stek baconen på medelvärme i en stekpanna tills det börjar få färg. Här kommer ett snabbt, enkelt och supergott recept på pasta med bacon och philadelphiaost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.