Mandelmjölk, Anna Ottossons recept
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 nävar mandlar (helst rostade)
  • 11 l vatten
  • 1 en nypa havssalt
  • 14 dadlar, urkärnade
  • 1 en knivsudd äkta vanilj
  • 12 nävar mandlar (helst rostade) 1 l vatten en nypa havssalt 4 dadlar, urkärnade en knivsudd äkta vaniljMixa. Voilà, klar att drickas. Klarar sig i kylen ett par dagar. TIPS! Jag är svag för rostade mandlar-smaken men naturella går precis lika bra. När jag rostar öser jag och min dotter på för fullt – perfekt att ha färdig som topping, till granolan, och så är man redo när mandelmjölks-cravingen slår till.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.