Koka upp grädden av valfri fetthalt ( jo vanlig fet är godast. Eller till och med en ny tjänst, med ena benet i den administrativa världen och den andre i det kliniska medicinska, hur kul som helst och hur glad som helst är jag
Låt spenaten tina i ett durkslag. Kavla ut degen tunt, som till kanelbullar, cirka 40 x 50 cm. ca 16 st. Lös jästen i ljummet vatten och blanda i olja och salt
En frökex som är helt glutenfritt och väldigt nyttigt, avnjut detta till kvällsfikat ihop med en stark ost eller varför inte hemkokt päronmarmelad och krypa upp i soffan med en stor kopp te, omge sig av levande ljus och bara njuta
Håll ett öga på kokostopparna när de är i ugnen så de inte bränns på toppen. Gott är det också att doppa botten av kokostoppen i choklad i stället för att ringla över hela
Bred ut riset i formen och tryck upp det på kanterna somett pajskal. Koka upp buljong och smör. Tillsätt riset och sjud på svag värme, under lock, ca 20 minuter
Vi är bara i planeringsstadiet ännu, men ändå är det här nånstans som allting börjar. För mig handlar det mer om att skapa en bra grund för ett bra resultat
Hittade ett sådant superbra recept på Matklubben. Jag gillar mat som sköter sig själv. Ofta kan det ta lite tid att förbereda, men när man väl har gjort det kan man göra något annat medan maten sköter sig själv i ugnen
Om någon som läser här har reflektioner eller erfarenheter att dela med sig av, så - ut med språket. Det visade sig att min man uppskattade denna blanding mer än den renodlade rågsuren
Fördela ost och timjan på hälften av tortillabröden och lägg på ett bröd som "lock" på varje. Stek dem i en stekpanna (utan matfett) ca 3 minuter på varje sida så att osten smälter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.