Har inget som helst minne av att vifick någon mat alls eller ficksittavid något bord (vi sprang nog mest runt och letade blommor och så) men mamma, pappa och alla andra vuxna satt på deras terrass och åt lax och färskpotatis med kall grönsås
Blanda crème fraiche, salt, peppar, senap, majonnäs, vitlökspulveri en mixer/matberedare. Om du använder de frysta örterna häller du i dem i crème fraiche-blandningen och blandar väl
Igår spottade jag i alla fall upp miglite, och mixadeihop en grönsåstillsillen. I ett extra anfall av nyttighetsiver rörde jag också ilite av ett illgrönt pulver, Greener Grass, som jag köpte från Råvarubutiken
Gör vitsåsen genom att blanda mjöl med kall mjölk samt salt. Koka ärtorna och sila sedan bort vattnet. Koka upp och låt sedan puttra sakta i några minuter
Placera grönsakstimbalenimitten av tallriken och ringlaärtsåsen runt om. Grönsakstimbaler. Gör såsenprecis före servering så att ärtorna behåller sinfina färg
Under tiden som du kokar pastan fräser du vitlökeni smör eller olja, Tillsätt bladspenaten och vänd i hop helt snabbt, tillsätt även grönkålsmoussen och blanda sedan ner din nykokta pasta isåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.