Ingredienser Portioner. 4 1 rödlök ca 500 g blandfärs 1 msk olja salt peppar 4 port pasta (gärna gemelli) 2 dl mild ajvar relish 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 gurka Lägg till i inköpslistan
Skala potatis och börja koka den (tar 20-25 minuter). Skär fläsket i skivor om det ej redan är skivat. Stek fläsket knaprigt några skivor i taget i 3-4 minuter på varje sida i en stor stekpanna
Ingredienser Portioner. 4 Tomatsås 1 gul lök 3 vitlöksklyftor 2 msk olivolja 500 g passerade tomater 1 tsk strösocker salt och svartpeppar 4 port pasta, gärna spaghetti Frikadeller 1/2 dl vatten 2 msk ströbröd 1 citron 1/2 kruka timjan ca 420 g blandfärs 1 tsk salt 1 krm svartpeppar 1 ägg Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Strö salt på fisken och rulla ihop eller vik dem. Fräs örterna och kryddor i smör. Lös upp bulongtärningen i vattnet, tillsätt vermouthen och creme fraichen
Ugnsgratinerad falukorv med potatismos. När jag sa till Oskar att jag var sugen på ugnsgratinerad falukorv med potatismos till middag häromdagen såg han inte jätteglad ut och frågade om vi inte kunde laga något annat av falurkoven istället
1. Ta ut och tina laxen. 2. Potatis. Skala potatisen och koka i lättsaltat vatten. 3. Citrongräddsås. Koka upp grädde, fiskfond och timjan i en liten kastrull och låt det sjuda ca 5 min