Ta fram på morgonenoch servera i en skål, som den är eller så kan du värma den. Eller OIAJ (oats in a jar) som det även kallas, fick bli min frukost denna morgon
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Eftersom man gör i ordning puddingen timmar innan man ska äta den, vanligtvis kvällen innan, om man ska äta den till frukost, så slipper man ta sig tid att förbereda frukost på morgonen
Kan bara säga att de var riktigt goda den ena smakade hallon och den andra päron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Och variationerna kring smak, utseende osv, de är ju bokstavligt talat oändliga. Dessa muffins bakade jag i somras, när bärtiden var i sitt esse, och det helt enkelt bara var till att gå utanför dörren hos familjen, för att frossa i bärplockning direkt från kvisten
Efterrätterna serverades med hemmagjord vaniljsås, så gott. Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkaka medsmakav citron, kokos och blåbär
Toppa med kesokvarg och en massa goda tillbehör. En mättande, saftig ochgod frukostkaka där den lena vaniljsmaken ackompanjerades av söta bär och den ständiga favoriten, kokos
Lägg botten på ett serveringsfat och bre på ett lager med fluff och på det ett lager med mousse. Vispa ägg och socker poröst och blanda sedan ner resten av ingredienserna
En supersaftig, mjuk ochochlagom syrlig kladdkaka med tydlig bärsmak. Inte för att jag på något vis är trött på vanlig chokladkladdkaka (det är alltid gudomligt gott), men det kan ju vara roligt att variera sig lite
morgonenoch toppa med resten av bären och hackade mandlar. Man förbereder och blandar ihop allt kvällen innan, låter det stå i kylskåpet över natten och på morgonen toppar man bara med valfritt tillbehör och man har en mättande, god frukost
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Men nu går jag som lärling på ett konditori och fick baka där för första gången och döm om min förvåning när de smakade helt underbart, de var lagom mjuka, porösa ochmed en god fyllning av jordgubbar och pistage och då bestämde jag mig för att baka Macarons hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.