Krama ur gelatinet och lägg dom i kastrullen, låt dom smälta under omrörning. Pannacotta går att variera med en rad olika smaker, här är en med en fräsch brytning av lime
Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido. Vilken skillnad det blir att baka med färska blåbär, istället för frysta
Smörj en ugnsfast form/mugg med kokosolja och häll i smeten. En mättande, saftig och god frukostkaka där den lena vaniljsmaken ackompanjerades av söta bär och den ständiga favoriten, kokos
Pannacotta. Medsmakav vit choklad och lime. Skiva jordgubbar och blanda dem med passionsfrukt. Detta är en av de klart godaste desserterna jag ätit på länge
½ tsk vaniljpulver (förväxla inte medvaniljsocker går medvaniljstång som alt). Rör ner vaniljpulveroch det urkramade gelatinblad, och slutligen det turkiska pulvret
Den blev himmelskt god med mycket smakav jordgubbar ochvanilj. Hon tycker inte om choklad, så den fylldes med jordgubbar och mumsig whipped cream frosting (som är cream cheese och grädde, så himlans gott)
½ dl kesella vanilj (eller kesella + smaksättningenvaniljpulver samt honung efter smak). Det här blev en synnerligen god kombination som fick smaklökarna att jubla och magen att bli mätt och nöjd ända fram till lunch
Men denna dag blev jag sugen på att baka cookies med kanel & vanilj istället. Jag älskar egentligen kanel men oftast bakar jag ändå kakor med kakao för att jag brukar vara mest sugen på det
En underbar liten sak med massor avsmak från passionsfrukt, citron och varm vanilj. Det är något särskilt med de solgula och orangea färgerna och hur det effektfullt bryter av mot allt det vita
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.