Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Garnera medhallonoch sikta över florsocker. Så istället plockade jag bär, gjorde paj, diskuterade fram idéer med Mr C vad vi ska göra med vår pergola, skurade sittbänken som ska få sig en omgång med färg och så tog jag typ tio kallduschar för att svalka min bastu till kropp
Ouzo och Pernod vet jag funkar med apelsin juice men faller mig inte så väldans i smaken. Sedan blandade jag efter måtten nedan, vill man göra den lite festligare blandar man ut hallonsaftenmed lite bubbelvatten istället för vatten, eller om man har en sodastreamer använder man den
Smörkrämen runt kanterna hade jag smaksattmed champagne. Lägg botten på ett serveringsfat och bre på ett lager med fluff och på det ett lager med mousse
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Mumsig, naturligt söt och krämig smoothie som kan avnjutas som dessert eller mellanmål. Jag gillar att tillsätta antingen kokosmjölk eller cashewnötter till smoothies så att de blir krämiga, gräddiga och fylliga
Saftig och luftig mjuk pepparkaka medsmakavchoklad. Är det något jag aldrig kan göra mig avmed så är det just tidningar, när man bläddrar i gamla tidningar tittar man med helt andra ögon och hittar oftast något som man bara bläddrade förbi förra gången, smaken ändras och det är så fascinerande
Kan bara säga att de var riktigt goda den ena smakadehallonoch den andra päron. Dottern och jag var och hämtade ut paket och handlade lite förut och då sprang vi på de nya smakerna som kommit från Loka så de var man ju tvungen att handla med
Bär, hallon, jordgubbar, blåbär. När jag satt och tittade på Gordon Ramsay "köksskola" (ett program han har) så gjorde han en efterrätt med smördeg, grädde och bär
Blanda ner i havreblandningenoch rör ihop allt till en lite kladdig massa. Blanda ihop gryn, kärnor, hackade eller hela nötter, frön och kakao i en bunke
Vilken skillnad det blir att baka med färska blåbär, istället för frysta. Finfina muffins, bakade med mitt favoritmuffinsrecept - så självklart blev de sköna, skämt åsido
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.