Tjoho, nu är jag igång med slökokaren. Känns bra att den inte bara blir stående där i hörnet i köket. Vi har faktisktväldigt många elektriska prylar framme och om det tycker jag väl så där
Vi tänkte att vi skulle slå ett slag för flanksteken. Vad vi brukar göra är att grilla steken hel. Det känns som en väldigt underskattad del och med tanke på priset och vad som kan åstadkommas är flankstek rena kapet
Grilladflankstekbulgogistyle – vad är det kanske ni tänker. Krydda flanksteken runt om med salt. Ni som läser min blogg vet säkert redan att vi älskar asiatisk mat hos familjen Carlsson
Så nu när ordningen är återställd är det dags att slänga upp ett nytt “Veckans Recept” för Frölunda Lilla Saluhall och kommer denna vecka bestå av den fantastiska styckdetaljen Flankstek
Yield. Vegetariskaminiburgare med blue cheese, betor och citronmajonnäs. Servings. Cook Time. Hamburgare med saffranspicklad schalottenlök, citronmajonnäs och serranoskinka
Stek flanksteken på medelhög värme. Det blev bara en mobilbild på rätten, och sedan tog det slut. Det hela är mycket enkelt - stek köttet hårt och snabbt så det får en yta men fortfarande är rosa imitten
Ja, idag är det officiellt ny månad igenmina vänner. Det står numera November i almanackan och det går med stormsteg fram emot jul nu när höstlovsveckan kommittillsin ända
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.