Sötsur såsinnehållervanligtvisväldigt mycket socker men vi gjorde en variant där vi försökte hålla ner sockermängden så mycket det går och ändå smaka som den sötsura sås man får på kinarestauranger
Måste man då äta en stek, kokt potatis, gräddsås och gelé för att det ska klassas om söndagsmiddag. Ja, idag är det officiellt ny månad igenmina vänner
För att göra en riktigt god asiatisksås gäller det att våga experimentera så det passar din smak. Här kommer ett förslag på dippsås som är god till vårrulle med lax eller räkor
prova min lågtempade flankstek och efter som jag cyklar mina kolhydrater och. flankstek. balsamic, sojasås, pinjenötter, vitlökspulver och feta ost i en skål
Ingredienser. ¼ tsk ingefära. Redning. lite vatten. Blanda lite majsstärkelse med lite vatten. Blanda grönsaksfonden, farinsocker, vinäger, ingefära och låt koka upp under ständigomrörning
Rivvitlöksklyftan och blanda alla ingrediensertillsåseni en kastrull, koka i ett par minuter. Stek kyckling eller strimladlövbiff eller vad du nu vill ha tillsammans med strimlad rödlök och ev andra grönsaker i smör
Frästa räkor med broccolii en asiatisksås på soja, sesamolja, chiliflingor, vitlök och risvinäger. Vispaihop sweet chilisås, soja, risvinäger, vitlök, chiliflingor och ingefära
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.