Jättegott med renskav eller biff men nu hade jag en fläskfilé i frysen så den fick det bli. Frys in fläskfilé några timmar om den är färsk, då blir det lättare att skära tunna skivor skav
300-500 g pasta500 g fläskfilé8-10 champinjoner2-4 dl crème fraiche0,5-1 kruka basilikarivet skal av en citron och ev. lite av saften (beroende på hur mkt citronsmak du vill ha)1 vitlöksklyftasalt och pepparmatlagningsgräddeSkär fläskfilén i strimlor och dela champinjonerna i fyra delar, riv citronskal och vitlök
Detta är ännu en personlig favorit. hur gott som helst, och enkelt. Jag gillar mat som tillagas i ugnen, då kan jag bara ställa in det och fixa med annat under tiden, perfekt
Skär små snitt i kotlettraden och stick in flisor av vitlök. Salta och peppra köttet. Bind ihop med steksnöre och gnid in köttet med de hackade örterna
Skär fläskfilén i centimeter tjocka skivor. 400 g fläskfilé. 1. Krydda med salt o peppar, stek i en panna tillsammans med kantarellerna tills de är gyllenbruna
Pappa bjöd på sin goda kinesiska fläskfilégryta i fredags och det var supergott som vanligt. Skär fläskfilén i oregelbundna bitar eller skivor - som du gillar bästBlanda mjöl, salt och peppar på en tallrik och vänd köttet i blandningen
I helgen lagade jag fläskfilé som i grädde gratinerades med stekt lök och rosmarin. Bara att steka på skivad fläskfilé, ner i en form med stekt lök, på med grädde, rosmarin och ost och så sköter det sig själv i ugnen tillsammans med baconlindad potatis
Pepprig fläskfilégryta på ytterfilé. Peppar, peppar. Fast inte i bemärkelsen att häva otur genom att ta i trä, utan i en helt fantastisk gryta med massor av goda smaker från fem sorters peppar, bacon, purjolök, grädde och crème fraiche