Ingredienser Portioner. 4 4 port ris eller annat gryn 1 gul lök 1 vitlöksklyfta 250 g champinjoner 1/2 kruka persilja ca 550 g strimlad färsk skinka 2 msk olja 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 köttbuljongtärning eller oxfond (1 köttbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk oxfond) 2 tsk grönpeppar i lag 2 1/2 dl vatten 1 tsk maizena majsstärkelse salt och peppar 1 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan
Servera med din favvosallad. Fukta 4 bakpapper med vatten. Lägg 2 skivor kassler på ett bakpapper med lök emellan. Fördela 1/4 av potatis och lök ovanpå, toppa med en klick smör
Bara fördelar med andra ord. Smaka av med curry efter smak. Servera med ris eller cous-cous. 12-14 medelstora färska champinjoner. 12-14 medelstora färska champinjoner
Return to medium heat. You want all the pork goodness in your sauce. Remove the sprig of thyme then puree the mushrooms in a blender with enough stock to get it to puree
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.