Helstekt kotlettrad med ädelostsås
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g kotlettrad benfri
  • 12 msk smör
  • 1 salt
  • 1 vitpepar, malen
  • 12 dl hönsbuljong
  • 12 dl matlagningsgrädde
  • 140 g ädelost
  • 11 msk ljus maizenaredning
  • 1600 g kotlettrad benfri 2 msk smör salt vitpepar, malen
  • 1 Ädelostsås:2 dl hönsbuljong 2 dl matlagningsgrädde 40 g ädelost 1 msk ljus maizenaredningKött: Sätt ugnen på 175°. Bryn köttet i en stekpanna. Lyft över i en smord ungnssäker form. Ställ in i ugnen tills innertemperaturen är 80°. Det tar ca 1 timme. Ta ut köttet och låt det vila i folie i tio minuter. Skär upp i tunna skivor. Sås: Koka upp buljong och grädde. Smaksätt med ost. Rör ut maizenaredningen i lite vatten och red av såsen. Servera köttet med såsen och kokt potatis.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.