Salt & peppar. Häll i grädden, creme fraichen, vitlöken och buljongtärningen. När dessa fått fin färg så häll över i pannan med fläskfilén, löken och de soltorkadetomaterna
De soltorkadetomaterna plockade jag från en av byttorna med marinerade grönsaker och tillbehör, där man hittar marinerade vitlöksklyftor, oliver, kronärtskoka m
Nu till maten jag gjorde häromdagen, en fläskfilégrytamed kantareller och soltorkadetomater. Skiva salladslökarna och dom soltorkadetomaterna och stek i stekpannan
Skala och hacka lök, vitlök, de soltorkadetomaterna och chilin och bryn i oljan. Strimla sedan köttet och låt det brynas med det andra så att köttet får fin färg
500 g fläskfilé 1 förp Rana Gnocchipops tomat och mozzarella smör, att steka i 1 gul lök, skivad 200 g champinjoner, skivade 8 soltorkadetomater, hackad 3 dl vispgrädde 1 dl hönsbuljong salt peppar färsk basilika
Jag försökte piffa till den med lite soltorkadetomater som jag nu har köpt en stor burk av. Jag ser alltid till att ha en burk i kylen och till sommaren har jag alltid en stor burk för av någon anledning går det åt mer soltorkadetomater på sommaren
salt & peppar. 1½ msk röd pesto eller soltorkadetomater creme. 2 pressade vitlöksklyftor. Denna sås hade vi till kycklingen igår och den passar lika bra till kött
Auberginen blir som säkert många av er vet mjuk och söt i smaken när den ugnsbakas och det i kombination med det syrliga, söta och mustiga från smaksättarna gör detta till en riktigt "high-five" måltid
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.