Fisktagine med saffran och tomat
www.koket.se
www.koket.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g vit fisk, fast
  • 2 klyftor vitlök, finhackade
  • 1 citron, saften
  • 1 gul lök
  • 1 röd chilifrukt
  • 10 cm färsk ingefära, riven
  • 1 msk färsk gurkmeja, riven (eller 1 tsk torkad)
  • 0,5 g saffran [1 förp]
  • 5 dl grönsaksbuljong
  • 1 tsk cayennepeppar
  • 1 msk paprikapulver
  • 2 tsk spiskummin
  • 1 tsk koriander
  • 1 tsk kanel
  • 250 g körsbärstomater
  • 1 apelsin, skal och saft
  • 1 kruka färsk koriander
  • olivolja, till stekning
  • salt
  • kokt ris, till servering
  • rostade pumpafrön, att strö över
  • 500 g vit fisk, fast 2 klyftor vitlök, finhackade 1 citron, saften 1 gul lök 1 röd chilifrukt 10 cm färsk ingefära, riven 1 msk färsk gurkmeja, riven (eller 1 tsk torkad) 0,5 g saffran [1 förp] 5 dl grönsaksbuljong 1 tsk cayennepeppar 1 msk paprikapulver 2 tsk spiskummin 1 tsk koriander 1 tsk kanel 250 g körsbärstomater 1 apelsin, skal och saft 1 kruka färsk koriander olivolja, till stekning salt kokt ris, till servering rostade pumpafrön, att strö över

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.