Där kan du se vilken fisk som är grönmärkt och fritt fram att äta, vilken som är gulmärkt och som man ska iaktta viss måttlighet med, och vilken som är rödmärkt och helt no-no
Krydda med salt och peppar. Vänd ner purjolök, svamp ochtomaterna i pannan. Strimla tomaterna. Rör ner grädde, saffran, cayennepeppar och vinäger i pannan
) Det här lyckades jag bra med, jag var sugen på lite mer tomat i. Och om något så är vi ju inne i saffransmånadenoch åtminstone jag blir sugen på ALLT medsaffran
Den här mustiga fiskgrytan med smak av saffranochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Garnera med dill och aioli. Häll på vatten, passerade tomater, creme fraiche och grädde och koka upp. Det blev lite "man tager vad man haver" och den blev riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.