Skär kycklingen i stora munsbitar och stek med. Vrid upp värmen igen på grytan, ta av locket, krydda och tillsätt den koncentrerade fonden och creme fraichen
Blanda i tomatpuré, timjan, basilika och salt. Det var längesen jag gjorde den här fiskgrytan, ochav nån anledning kom jag på att det var dags att göra den igen
Till middag idag lagade jag en fiskgrytamed hjälp av det som fanns i kylen och frysen. Resultatet blev riktigt gott och grytan serverade jag med stekt blomkålsris
Smakaavmed kryddor vid behov och servera sedan med valfritt tillbehör. Det går att äta pastasåser utan att servera med vanlig pasta, det finns så mycket alternativ, antingen med sallad, zucchinispagetthi, stekt vitkål eller bara med kokt broccoli – bara ta något man själv tycker om
Köttfärsgratänger har jag bjudit på förr vid flera tillfällen, men den här gången gjorde jag den lite annorlunda med hjälp av en smaksatt creème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.