Den här mustiga fiskgrytanmed smak av saffranochtomat åt vi när solen sken och det var varmt och skönt ute men jag tror den passar snäppet bättre en dag som idag när kylan och blötan kryper innanför jackan och allt känns allmänt ruggigt
Jag pepprade och saltade, samt ringlade över rikligt med smör över dem. Till det blev det gröna bönor, fetaostfyllda tomater som doftade dragon och pepparotssås
Fiskdag idag, då fick det bli en fiskgryta, som doftar både kokos och curry, gott. I grytan, den kan även användas som soppa kan man lägga de grönsaker man gillar bäst, och framför allt har hemma
Idag bjuder jag på en riktigt saffransgulfiskgryta. Smaka av med salt och peppar. Dragon är en favorit ochsaffran hade jag kvar ett par kuvert av sedan i julas
Smaka av med honung och eventuellt lite mer salt och peppar. Tillsätt saffranoch rör om. Tillsätt därefter vatten, fond, vin, grädde, crème fraiche och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.