Fiskfralla med ärtpuré och dilldipp
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 0.5 dl vetemjöl
  • 2 st ägg
  • 1 olivolja och smör
  • 2 dl ströbröd
  • 600 gram rödspättafilé (er)
  • 4 st minibaguetter/frallor
  • 1 salt
  • 1.5 krm cayennepeppar , 1-2 krm
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 msk olivolja
  • 0.5 kruka(or) mynta
  • 1 st stor kokt potatis
  • 400 gram frysta gröna ärtor
  • 0.5 tsk torkad dill
  • 1 salt och svartpeppar
  • 1 dl matyoghurt
  • 1 tsk citronsaft
  • 0.25 st rödlök (ar)
  • 0.5 st citron i klyftor
  • 4 st salladsblad
  • 1 st tomat (er)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.