700 g benfri gösfilé. 1250 g smör. 1saltKoka potatisen med skal i saltat vatten. 1Häll av potatisen och skala direkt så att potatisen inte tappar värme. 1Pressa den sedan direkt ner i den varma kastrullen och blanda i 100 g smöroch varm grädde så att det blir en bra konsistens på mandelpotatispurén. 1Tärna tomat i små kuber, finhacka dillen och rödlöken. 1Lägg 150 g smör i en liten kastrull och bryn under omrörning tills det blir gyllenbrunt. 1Dra av från värmen och lägg ner tomat, dill, kapris, hackad rödlök och saften från en citron i smöret före servering. 1Dela fisken i portionsbitar och salta på köttsidan. 1Stek fisken på medelvärmemed skinnsidan neråt i 5 minuter, vänd sedan fisken och stek ytterligare i 4 minuter. 1Servera med en klyfta citron
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, bryntsmör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det bryntasmöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
Skeda över bryntsmöroch toppa med en dillkvist. Om du har torskrygg med skinn lägger du ner torsken med skinnsidan ner och öser sedan ovansidan medsmör tills torsken är klar - den ska ha en liten kärna i mitten
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, bryntsmör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det bryntasmöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
Några ärenden på stan, köpa sommarskor till Mini-me, göra klart två tårtor till en ett-åring som ska firas imorgon, och så handla lite påskmat och åka hem till mamma och pappa och fira påsk med dem
Servera med havtornsglass, rivna hasselnötter och harsyra. Häll den varma smeten över chokladen och rör till en slät smet, rör därefter i det bryntasmöret
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.