Fiskburgare med ärtpuré och dilldipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 st Baguette Mini
  • 600 g Rödspättafile
  • 1.5 krm Cayennepeppar
  • 2 krm Salt Fint
  • 2 st Ägg
  • 0.5 dl Vetemjöl
  • 2 dl Ströbröd
  • 1 msk Olivolja
  • 1 msk Mat & Bak Smör
  • 1 st Potatis
  • 400 g Gröna Ärtor Frysta
  • 0.5 st krukor Mynta - färsk
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Olivolja
  • 1 dl Yoghurt för Matlagning
  • 1 tsk Citron
  • 0.5 tsk Dill - torkad
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 krm Svartpeppar Malen
  • 0.3 st Isbergssallat
  • 1 st Kvisttomater
  • 0.3 st Rödlök
  • 0.5 st Citron

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.