Smaksätt med salt och peppar. Skala och strimla morot och kålen tunt. Kör snabbt på puls i en matberedare med äggulor och citronjuice tills det blir en grov fiskfärs
Självklart med tillbehör som strips och grönsaker och den goda gurkdressingen. Jag serverade med friscobröd, men man tar själv vilket bröd man nu vill ha
Fiskburgare. Lägg i en form och blanda med lite olja, salt och timjan. potatis och rotfrukter av valfri sort och i valfri mängdlite oljasalt, timjanSkär potatis och rotfrukter i bitar
Fiskburgaremed parmesan istället för sesamfrön som jag brukar göra blev kanon. Smarriga fiskburgare. Här med den syrliga härliga varma citronsåsen och en fräsch sallad med ångkokt broccoli, avokado, rödkål, tomat och ruccola
Servera fiskburgarenmed önskade tillbehör samt pommes. Detta var första gången vi testade att göra våra egna fiskburgareoch det blev så lyckat att vi undrade varför vi inte gjort sådana tidigare
Fiskburgare. Blanda turkisk yoghurt med sambal oelek, honung och smaka av med salt och peppar. Skala potatis och morötter och skär dem i klyftor och stavar
Sen gillar han ju faktiskt fisk men det blev ju inte sämre av en fiskburgare mellan surdegsbröd med en pepparrotssås och kapris serverat med rostade rödbetor och äpplen
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Låt rinna av ordentligt och mixa tillsammans med crème fraiche, riven pepparrot och salt
Ni som hängt med ett tag vet att vi tidigare bjudit på årskavalkad och tillbakablickar på det gångna året för att fira kökets födelsedagar, men det byter vi ut mot en finfin fiskmiddag i år eftersom tiden och orken inte räckte till för en titt i backspegeln - vi hoppas att ni har överseende med det
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.