800 g färsk torskrygg 16 potatisar (små) 1 knippe dill, finhackad 600 g färska räkor 100 g färsk pepparrot 3 ägg, kokta 25 g smör, smält salt peppar 200 g smör, att bryna smör, till formen salt
Ugnsbakad spetskål med brynt smör. smör, att hyvla över. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 100 g smör. 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor och finhackad. 1 msk smör, att bryna löken i. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
Kokt TorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det brynta smöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
lägg torskenmed lite skiratsmör i botten i en ugnsfast panna och strö över lite salt samt peppar. Rimma gärna torsken lätt innan så håller den ihop bättre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.