Ugnsbakad spetskål med brynt smör. smör, att hyvla över. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers. 1 spetskål, stor och skuren i 1,5 cm tjocka runda bitar. 100 g smör. 2-3 msk hasselnötter, rostade och hackade. 1 bananschalottenlök, stor och finhackad. 1 msk smör, att bryna löken i. 600 g torskrygg bitar, 150 g per pers smör, att hyvla över salt
Kokt TorskmedPepparrotssmör. Låt dra ett par minuter, vänd försiktigt torskenmed en stekspade. Kokt torsk låter väl kanske inte som en riktig delikatess för en del
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det brynta smöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
Servera fisken medärtpuré, riven pepparrot, brynt smör, potatis och citronklyftor. Ta bort skummet med en sked och häll upp det brynta smöret i en kanna utan att bottensatsen följer med
I dag skall jag dela av mig med ett recept på en ny variant av min lättrimmade ugnsstekta torskrygg, som den här gången serveras på en bädd av ärtpuré tillsammans med riven pepparrot ochskiratsmör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.