Ställ i kylen medan du förbereder fiskbiffarna. Jag serverade med smörfrästa haricot verts, en enkel dillsås och lite tomater men man kan ju servera tex pressad potatis till barnen (även pressad blomkål) eller vad man nu önskar
Gröp ur kärnorna med hjälp av en sked. Servera med en klick yoghurt och ett gott bröd. Stek biffarna på medelvärme tills de fått gyllenbrun färg i en stekpanna med olja och smör, ca 3 minuter per sida
Blanda gräddfilen med pepparrot, senap och persilja, och smaka av med salt och peppar. Skär laxen i 2x2 cm stora bitar och finhacka den i matberedare tillsammans med salt och peppar. Rör om väl till en färs och forma till 8 runda biffar med vattensköljda händer och lägg på en sköljd skärbräda
Dessa fiskbiffar kan du smaksätta på en mängd olika sätt. Med t ex örtkryddor eller kapris, rödlök och rödbetor eller hackade svarta oliver o soltorkad tomat
Orginalinlägget Fiskbiffarmed blomkålsbröd hittar du på Hälsa som livsstil. Fiskbiffar. Första gången vi gjorde tortillas med blomkål var vi lite tveksamma till hur det skulle smaka eller om de ens skulle hålla ihop
Fiskbiffar. Lagom med blandade rotsaker i bitarsmörpersiljaGurksås. Mixa tinad fisk med en finriven rå potatis, blanda ner salt, finhackad purjo och finhackad paprika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.