Foto. Martina ca 562 kcal/port Fiskbiff. ca 217 kcal/port Mos. ca 239 kcal/port Sås. ca 107 kcal/port 4 port 400 g fiskfilé 1 ägg 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 1 1/2 dl ströbröd 2 msk smör Mixa alla ingredienserna utom ströbrödet och smöret till en färs i en mixer
Tina fisken så pass att den går att skära i bitar. Mixa den slät med mixerstav eller i matberedare. Finhacka lök och persilja och blanda ner i den mixade fisken
Fiskbiffar. Servera fiskbiffarna med risnudelsallad. 1. Skär fisken i mindre bitar. Skölj och grovhacka purjolök och skala och grovhacka ingefära och vitlök
Dessa vegetariska fiskbiffarna kommer jag definitivt att laga fler gånger i framtiden. Både jag och maken blev förvånade över hur goda vi tyckte att biffarna var
En variant av Saras fiskbiffar som funkar lika bra som förrätt som varmrätt. Till detta behöver du. 4 st frysta laxfiléer1/2 paket fryst torsk eller ca
Dessa fiskbiffar kan du smaksätta på en mängd olika sätt. Fiskbiffar. Med t ex örtkryddor eller kapris, rödlök och rödbetor eller hackade svarta oliver o soltorkad tomat
Fiskbiffar. Anja lärde mig såsen. Syrlig fantastisk. Gör vilka fiskpinnar som helst till en gourmetmiddag. Biffarna är dock långt från fiskpinnar - en liten delikatess för sig
Vad sägs om supergoda fiskbiffar. Hej från förkylningssoffan. Jag hann i alla fall jobba några timmar innan jag fick ge upp idag och sjunka ner i soffan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.