Asiatiska fiskbiffar med risnudelsallad och sojadipp
MatHem
MatHem
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g Torskfilé Färsk
  • 0.2 st Purjolök
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 1 st klyftor Vitlök Vanlig
  • 0.2 st Chilipeppar Röd
  • 0.5 st krukor Koriander - färsk
  • 1 st Lime
  • 1 tsk Fisksås - Asiatisk
  • 1 st Ägg
  • 1 tsk Salt Fint
  • 3 krm Svartpeppar Malen
  • 1 msk Rapsolja
  • 250 g Risnudlar
  • 1 st Röd Paprika
  • 0.5 st Purjolök
  • 100 g Cashewnötter Naturella
  • 0.5 st krukor Koriander - färsk
  • 225 g Edamamebönor
  • 1 krm Salt Fint
  • 1 msk Färsk ingefära
  • 1 st Lime
  • 0.3 st Chilipeppar Röd
  • 3 msk Japansk soja
  • 1 msk Honung Flytande
  • 1 msk Fisksås - Asiatisk
  • 2 msk Rapsolja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.