I dag var det inte lätt när jag var ute och joggade med en vän säger bara stormvarning. I höstas när jag var på en restaurang tillsammans med mina arbetskamrater, så tyckte jag maten var lite för mesig i smaken läs det inlägget här
Panerad fisk med kokt potatis, ärtor och denna goda sås. Jag fullkomligt dränker tallriken med såsen. Servera såsen kylskåpskall, så börja med att göra den och ställ in den i kylen medan det andra går klart
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Smaka av med salt och vitpeppar. En hemgjord kall bearnaisesås var lördagens projekt att få till. Jag har nog aldrig i mitt liv gjort en egen förutom i skolan, men då skar den sig och då gav jag upp
Minns du den kalla, vita såsen som man alltid fick till fiskpinnarna i skolan. En filbaserad sås, utan några tydliga smaker egentligen… Det låter otroligt osmickrande (som mycket skolmat tyvärr gör), men det var en väldigt god sås till fisk, faktiskt
Skiva den sedan och garnera med timjankvistar. Även potatissallad, grönsallad, tzatziki, sås och olika sorters bröd men detta hann jag inte få med på bild
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.