Skölj och torka av fisken, lägg i en ugnsform. Häll grädden över fisken, salta och peppra. Ett recept från Linas matkasse som vi lagade med sej första gången, torsk andra gången och nu tredje gången med lax
Salta fileérna och lägg dem i en smörd ugnsform. Häll blandningen över fisken. Rör ut mjölet i grädden. Skär tomaterna i tunna skivor och garnera över fisken
Dela fiskenimindrebitar, lägg dom iugnsfast form smord med lite olja. Blanda creme fraiché med två smulade buljongtärningar & citronpeppar, häll allt över formen
Lägg tinadefiskbitari en smord ugnsform. Fördela blandningen på fisken och strö på mandelspån. Det är alltid bra med nya idéer på hur man kan varieravanlig torsk tycker jag
I förrgår hade vidillitsatzikin, igårifisken och idag har jag gravat lax. Jag vill bara påminna om hur gott det är med den här typen av rätter nu när dillen är svensk och full av smak
Lata mammans blogg om mat och annat som gör livet värt att leva!
Skivafiskfilén, lägg i form och strö över dillen. Favoritirepris. Slå det över fisken. Den här är grymt god, så har nimissat den får ni åter chansen att prova på den
Ibland serverar jag en LCHF-variant där jag byter potatismoset mot blomkålsmos, men idagfick barnen brinnande kärlek enligt dansk modell med mycket kolhydrater medan maken och jag åt en återkommande god och enkel fiskrätt med smak av bacon, parmesan och gräslök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.