Jag var så trött på våra vanliga fiskrätter att jag villigt lät mig lockas av alla underbara receptförslag fiskhandlaren hade - nu skulle här lagas något nytt
Skala och hacka ägget och fördela det över fisken. Är fisken djupfryst, tina den så att du kan skära fiskblocket i ca 2 cm tjocka skivor. Låt fisken sjuda under lock ca 10-12 minuter
Att få en perfekt tillagad fisk behöver inte alls vara svårt bara man tänker på att fisk har kort tillagningstid och att tillagningen även fortsätter efter att fisken tagits bort från värmen
Skär fisken i tärningar ( lagom bitar ). Lägg i fisken försiktigt. Servera grönsallad ris, pasta eller potatis till 4-5 hg vit fisk ( torsk. 1 fiskbuljongtärning
Lägg broccolin runt fisken. Vispa ihop gratängsåsen utom osten och häll det över fisken. Skär fiskblocket i ca 1 cm tjocka skivor och lägg i en smord ugnsform. 1 pkt djupryst fiskblock
skiva fisken 1 cm-tjocka skivor och fördela den över purjolöken. om man räknar 150 gram kokt potatis till varje persom så blir det 30 kolhydrater per portion 400 gr fisk torsk eller sej (fryst block) går även bra med annan fisk
Skölj och torka fisken. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm peppar och lägg fisken på ett ugnssäkert fat. Stek fisken mitt i ugnen 1215 minuter. ca 800 g Fiskfiléer (gös