I sta'n brukar vi lägga upp maten på en stor pizzatallrik innan den skickas in i ugnen och då kallar vi det nachotallrik men vi har ingen så'n här så det fick bli i en gratängform i stället
Idag får du ett av mina recept på gelégodis med mycket vackra bilder som jag lånat från Tine Worén. Det här var vårt första framträdande tillsammans och det gav oss båda mersmak, kontakten med våra läsare i verkliga livet är något vi båda uppskattar
Och till söndagsfrukost blev det stekta ägg. När jag var barn och bodde på missionsstationen i Congo hade vi egna höns som försåg oss både med ägg och kött, och söndagsmiddagen bestod ofta av just höns
Blanda ihop olivolja, skivad vitlök, citronskal och oregano och lägg ner oliverna. Supergod antipastirätt som passar utmärkt på en antipastitallrik, eller som tillbehörtill kyckling eller kött
Rör tills smeten tjocknar och blir grumligt vit. Om smeten stelnar och blir svår att jobba med kan man tillsätta lite vatten och värma över vattenbad för att få en rinnig smet igen
Blanda ihop olivolja, skivad vitlök, citronskal och oregano och lägg ner oliverna. Supergod antipastirätt som passar utmärkt på en antipastitallrik, eller som tillbehörtill kyckling eller kött
Vår Linus är iväg på datakväll med några killar från klassen och ska sova över. Lägg dem i en skål. Vi ska som sagt bjuda familjen Nilsson på grillat ikväll och jag marinerade köttet redan på förmiddagen så att det skulle ta åt sig av smakerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.