Cut the mushroomsin half, or in quarters if large, and set aside. Ingredients. Add the mushrooms. Remove from the heat and stir in the fromage frais or ricotta cheese, followed by the mint, coriander and salt
3 large cloves garlic, finelyminced. 1 pint cherry tomatoes, sliced in half. 1/4 cup dry white wine. 1/2 cup fresh basil, finely chopped. 1 and 1/2 pounds fresh cod, cut into 4 fillets (or four 6 ounce fillets)
INGREDIENSER. 4 st bitar oxfilé (ca 200g styck)1 tsk salt1 tsk grovmalen svartpeppar2 msk extra virgin olivolja1 msk smör2 st finhackade schalottenlökar1 dl grönpepparkorn1 dl cognac2. Sätt ugnen på 225 grader och ställ fram oxfilen i rumstemperatur i ca 15-30 minuter, salta med hälften av saltet och peppar. Stek oxfilen i en matsked olivolja så att den får färg på båda sidor, ungefär 3 minuter på varje sida. Ställ sedan i mitten av ugnen ca 7 minuter eller tills köttet når en innertemperatur på dryga 60 grader. Flytta till sedan till serveringsfat och låt vila i 10 minuter. Laga under sporadisk omrörning i ca 5 minuter eller tills schalottenlöken har mjuknat. Häll i grädden och köttsafterna, rör om ofta i ungefär 5 minuter eller tills såsen har tjocknat. 2 msk extra virgin olivolja. 2 st finhackade schalottenlökar
Add oil in a skillet/pot. Mix in the lemon juice. Let the mussels cook for a few minutes. Saute the onion for 2 minutes. Add the chicken stock and simmer for about 5 minutes. 4 cloves garlic, minced. 1 cup whipping cream
Tre pålitliga smakkompisar som låter aningen sötma möta lite syra. Hustrun kan nästan inte gå förbi en chokladbit eller kanelbulle utan att stoppa den i munnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.