Så det fick det bli. Fräs löken i olivolja i en kastrull tills den blivit mjuk och fått lite färg. Verkar i och för sig inte må så dåligt, mer jag som mått dåligt av att inte vetat vad jag skulle göra med stackaren
Men flera av mina menyer blir så att det blir rester över. Ett tips om man vill göra veckomenyer och handla det som är billigt i reklambladen är att ha en veckomeny som sträcker sig ons-ons el tors-torsdag beroende på vilken dag man handlar, lätt att man läser sig med att reklambladen kommer på måndagen
Tipset om att limma bild på insidan fick jag från tårtgruppen jag är med i på facebook när jag efterlyste hjälp när jag missat den detaljen att påsen är genomskinlig
Jag älskar det än idag, och det är en sådan där rätt som jag kan bli riktigt sugen på till och från. Detta är ännu ett supertips på mat som kräver få ingredienser och minimaltmed ansträning, men som ändå smakar alldeles fantastiskt
Börja med att mäta upp smöret och låt det stå framme och bli rumsvarmt. Äppelkakan innehåller havregryn (och mycket smör) bland annat och det är nog därför den blir så god
a priset, få ligga och bli för gamla i matvaruaffären, tills de troligen till sist hamnar i soporna - så himla tråkigt att det skall behöva vara på det viset
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.