Häll grädd-blandningen över fisken.Strö över den rivna osten, in med allt i ugnen i 20 minuter...Sen är det klart! Smidigt va?!Broccoli & ärtpurè 3 port
Funkar som både förrätt och efterrätt, kan inte bli bättre. Inte bara har han skapat väldigt många recept som ser väldigt goda ut, han verkar gilla fikon lika mycket som jag
) Ledsen över att Browniesen du fick inte såg ut så här… om de hade fått stå en liten stund till i kylen så var det iallafall så här de skulle ha sett ut
Lördagsmorgonen startade med gröt och nybakade scones som serverades med bl. Sconesen är fria från gluten, men smular trots det inte så mycket som det kan göra när det är glutenfritt, så de kan vara värda att testa om du vill ha glutenfritt
Vitkålsgratäng som inte skriker vitkål utan, bara är gott. Vill man ha "jansson"känsla, så tillsätt lite ansjovis, så blir det en perfekt Lchf Janssonsfrestelse
Fläder och rabarber, så somrigt och gott. Rabarber har jag i trädgården, inte speciellt gott att äta som den är, men gudomligt god att använda i bakning och i drycker
(Såsen gör så de blir krispigt kolaliknande på utsidan). Lördag - Kyckling som plockmat. Här följer tre kycklingrätter som kan passa som plockmat på festen
Via Buzzador fick jag möjlighet att testa lite antipasti från Zeta. Parmaskinka, två olika sorters salami, houngsmelon, kall marinerad kyckling med smak av soltorkade tomater och basilika, pastasallad som bestod av färsk tortellini med pestofyllning, blandade salladsblad, gurka, tomater, rödlök
Då blir kocken glad och jag vet med all säkerhet att Mr C älskar den här desserten, för efter jag fotat de här, försvann de lika fort som en avlöning, ja det är sant
De här ostbollarna som innehåller flera olika sorters ost och som har blivit rullade i sesamfrön, chiliflakes och krasse är oemotståndligt goda, och perfekta att servera med tandpetare som mingelmat
De här är köttet som är väldigt lättlagat egentligen. Köttet som räcker hela veckan. För det som har lite problem att komma in i det strikta igen efter påsken rekommenderar jag verkligen att ni läser vad jag har skrivit tidigare om matbeteende, stress och att vara närvarande
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.