Fyll muffinsformarna till 2/3 och grädda i 200 grader i mitten av ugnen i ca 12-15 minuter. Tycker att "vanliga " semlor är ganska mäktig , och bara för mycket
Nu välkommnar vi istället våren och som så ofta förr kommer den med Fettisdagen. Semlorna uppskattade vi, men inte bröden med kummuin- och fänkålsfrön, som jag verkligen älskar idag
1/2-1 msk valfri sötning. Blanda allt till en smet som får vila 5-10min. Grädda i ugnen 10-15 min för små och uppemot 25 min för större. 1/2-1 msk valfri sötning
Eftersom antalet följare, tillika dulce de leche älskare, har ökat drastiskt det senaste året så måste vi vara säkra på att alla känner till 2016 års semlor här på Pampas Deli
-) En nyttig variant av semla helt enkelt. -) Så här gör man. -) Så här gör man. -) 3 år var mer tveksam. Jag är egentligen inget större fan av semlor och har aldrig varit men när jag hittade detta recept hos Åse på LCHF semla så var jag ju tvungen att testa
Varför inte prova att baka enkla semmelcupcakes till fettisdagen. 2-3 dl vispgrädde. Fyll muffinsformar till 2/3 och grädda i ca 12-15 minuter. 2-3 dl vispgrädde
Helloj. Imorgon är det fettsidagen eller semledagen som jag tycker låter mycket bättre. Tänk att en semla har en egen dag, helt sjukt ju men det förstår man ju såklart, det är ju så sjukt gott med semla
N. y. a. k. o. m. e. n. t. r. L. i. d. A. s. 1. 5. f. b. u. ,. 2. 0. |. #. Ä. l. c. ). K. g. &. v. å. M. 4. H. j. p. ä. h. ". T. G. D. F. ö. P. C. 3. B. z. J. S. ) m
Bakverk och kakor -. Bröd och bullar -. Dessert -. 2016-01-24, 12. Nu är det snart dags för fettisdagen, närmare bestämt den 9 februari och vad passar då bättre än en hemmagjord semla. (10-12 st). 8-10 dl vetemjöl special (viktigt att det är special. Låt degen jäsa i ca 30-45 min. 1 10-12 st. 1 ägg 8-10 dl vetemjöl special (viktigt att det är special
Det ligger ingen fastlagsbulle på tallriken här i det Mårtenssonska köket idag trots att det är fettisdagen, inte ens en bullsmula eller en mandelmasseklick kommer ni att hitta här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.