Inget mindre än fetaostbiffar. Biffar & bollar Fetaostbiffar. Fetaost är något vi har väldigt svårt att få nog av, men ibland inser vi att är det roligt att variera lite från vår standard - grekisk sallad
Fetaostbiffar med pasta8 stora1 dl ströbröd2 dl mjölk1/2 gul lök1 vitlöksklyfta1 ägg3 msk färsk basilika1 tsk salt500 g blandfärs150 g fetaost1 tomatsvartpepparSås2 dl crème fraiche1/2 dl chilisås1 vitlöksklyftasalt, pepparRör ihop ströbröd och mjölk och låt det svälla i 10 minuter
Det här var en riktig höjdare. Efter all julmat kändes det helt rätt med andra typer av smaker. ) Biffarna är i allt väsentligt hämtade ur Anne Aobadias kokbok Matkärlek
Ugnsgrönsaker1 zucchini, i bitar 1 paprika, i bitar 250 g körsbärstomater 200 g kål, i klyftor eller buketter (vit- eller blomkål) 1 lök, i klyftor 2 klyftor vitlök, krossade 2 msk olivolja 1 tsk salt 1 tsk torkad timjan
Biffar är ett väldigt lämplig mat när man är student då det går snabbt att göra och slänga ner i en matlåda tillsammans med lite vad som helst som finns tillgängligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.