Festliga Mini-cupcakes utan gluten, vete, mjölk och soja
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 ägg 2 dl socker
  • 1 tsk bakpulver
  • Frö från 1 vaniljstång (alt 2 tsk vaniljsocker)
  • 50 gram mjölkfritt margarin från Carlshamn
  • 1 dl laktosfri Risdryck från Carlshamn
  • 4 dl glutenfri mjölmix (Lailas gula)
  • 80 gram mjölkfritt margarin
  • c:a 4 dl florsocker
  • 1 msk Carlshamns Risdryck (den lila Plant)
  • 2 msk pressad citronsaft
  • ev rivet skal från en halv citron
  • 1 rödbeta – skalad och delad i fyra bitar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.