Pepparkakor 2018 – nytt recept med spännande kryddor och utan gluten, vete & mjölk
Bak & Mat för alla
Bak & Mat för alla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1,5 dl flytande mjölkfritt margarin från Carlshamn
  • 3/4 dl av den gräddersättning du tål. Vi väljer Schlagcreme från Schlagfix men annan mjölkfri grädde som fungerar för er går också bra.
  • 3/4 dl cane syrup (eller mörk)
  • 1/4 dl ljus sirap
  • 3/4 dl farinsocker
  • 2 tsk kanel
  • 5-6 hela svartpepparkorn
  • 4 hela vitpepparkorn
  • 1 msk lingonsylt
  • 2 ägg ca 5,5 – 6,5 dl Sempers fin mix (börja med 5,5 dl och ta i så mycket som behövs)
  • 1/2 tsk Xanthan gum från Doves farm

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.