Ett riktigt härligt vårbröllop var det med ett vackert brudpar, en massa glada och finklädda gäster, god mat, roliga tal och uppträdanden, och med en hejdundrande och kärleksbubblande fest långt in på småtimmarna
I går tog ett recept på bloggen och omvandlade till ett nytt. Nu håller jag på att experimentera i köket för fullt för att se vad man kan baka för småkakor på neutral olja
Det här är en ny variant av pajen med cornflakes- och frågan är om inte den blev nästan ännu godare. Förut – när båda barnen åt ren havre gjorde jag ofta en väldigt god paj som man kan variera alltefter smak och tycke
Och eftersom jag hade fokus på att rädda degen så är mjölmängden något ungefärlig. Var på jakt efter riktigt goda piroger som kan fungera till sommarens utflykter
Det här receptet gav celiakiförbundet tips om på facebook. Och namnet är ju så bra – Juleknas. (hämtat rakt av från tidningen – klicka här för fler recept)
Tillsätt sedan florsockret och blanda runt på en sval platta. Idag är det jag, Albin, som bloggar ut ett recept som jag tillsammans med Sigrid har kommit på
Lägg i en bakform på en plåt. Dessa är bakade helt utan mjölk, ägg, soja, gluten & vete. Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke och blanda ner margarinet i bitar
Vi håller på att lära om nästan all bakning. Den här kan man ju önska att man experimenterat fram tidigare för den var så otroligt god – och enkel att göra
Nu ska det vispas på högsta hastigheten till ett styvt skum – men inte flockigt (samla ihop sig till egna formationer) – för då blir sufflén låg och frasig
Vi är mitt uppe i en flytt och därför har det varit lite tyst här på bloggen den senaste tiden. Allt i matväg är inte på plats i den nya bostaden men ingredienserna till dessa SMARRIGA lingonkakor hade jag dock hemma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.