Festlig hummergömma
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 2 humrar à 300 - 400 g
  • 1 - 2 tsk salt
  • 6 färdigköpta smördegsbouchéer
  •  
  • Hummerstuvning
  • 1 liten gul lök
  • finhackad
  • ½ dl morötter
  • fint tärnade
  • 2 msk fint tärnad rotselleri
  • 1 msk smör eller margarin
  • Skalen från humrarna
  • 2 msk tomatpuré
  • 1 msk maizenamjöl
  • 2 - 3 dl torrt
  • vitt vin
  • 3 msk hummerfond
  • 3 dl crème fraiche
  • Ev salt
  • 1/4 krm kajennpeppar
  • ½ knippa dill

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.