Ostsåsenblir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. En ostsås klarar sig rätt bra själv, särskilt om någon eller några av ostarna har mycket karaktär, men det är gott att blanda ner något annat också
Skiti den gula såsen med smak av cheddar (läs. Att göra egen ostsås är relativt enkel match. industri) som man köper på burk och rör till en egen istället
Jag ska börja med att förklara vad smältosten är till för, det är nämligen så att smältost innehåller enzymer som gör att osten inteblir helt fast i rumstemperatur, vilket är effekten vi är ute efter
Den här supergoda salladen gjorde min sambo till gårdagens middagTill 6 personer. 1 påse babyspenat 1 påse machesallad 2 st stora päron ( vi använde conference) 100 gram valnötter 50 gram hyvlad parmesanost 2 msk olivolja Saften av en citron Salt peppar Gör så här. Skölj av salladen noga Skala och klyfta upp päronen Blanda en dressing av citron, olivolja, salt och peppar Häll dressingen över sallad och spenat och blanda runt Lägg över det i en ny skål och lägg i päron, nötter och parmesanost 6 personer. 100 gram valnötter. 2 msk olivolja
Smält margarin el smör i en kastrull, blanda i vetemjöl. Tillsätt hälften av mjölken. Tillsätt resten av mjölken och koka ett par minuter under ständigomrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.