En kompromiss har blivit att föräldrarna får bidra mer till julmaten samt att vi dragit ner på antalet rätter och verkligen tar favoriterna, som vi nämnde ovan
Som ett lyckligt sammanträffande så bestämde sej faktiskt sommarvärmen och solen att göra fru M sällskap redan idag, troll har tur - eller hur är det nu man säger
Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Blanda ner havredryck eller mjölk och rör ihop till en deg, sluta när du kan kan forma till en deg
Receptet på pizzadeg och tomatsås är hämtat från den fina bloggen Remsans bistro, som i sin tur har hämtat receptet från Pain de Martin (surdegsbrödens okrönte mästare
Men vi tar det från början. Friterade risottobollar passar både som drinktilltugg och som förrätt eller varför inte som komplement till en kött- eller en fiskrätt
Jag har tidigare skrivit om alla fina produkter från Sevan som jag hittat. Det går i perioder och oftast brukar matlagningsintresset öka när jag hittar spännande produkter
Receptet hämtade jag från min egen blogg som jag länkar till här . Tidigare har jag serverat smörfräst grön sparris till kycklingen och potatiskakan men den här gången kunde jag inte låta bli att plocka åt mig av olika sorters tomater och göra en färgsprakande tomat- och rödlökssallad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.