Ingredienser 1 kg grytbitar av älg eller annat vilt salt och peppar smör till stekning 1 st gul lök 2 dl rött vin 5 dl viltbuljong 2 msk tomatpuré 4 st enbär 0
Röd ihop creme fraiche och mjölk medpressad vitlök, salt, peppar och smulad oregano. Potatisgratäng. Om gratängen början bli bränd täck med folie och flytta ner gratängen längst ner i ugnen
Putsa sadeln ifrån hinnor och gnid in den med smöret. Att äta vilt är ju ändå det bästa om man ska äta kött, vilt och närproducerat så vet man vart köttet kommer ifrånoch att djuret har mått bra – som det ska vara
B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Placera grädde och mjölk i en stor kanna med riven vitlök. Gör samma sak med löken. Lägg ett lager potatis i en ugnsfast form och strö lök på toppen, följt av örterna
Dra av från värmen och smält ner chevreosten. Krämig PotatisgratängChilibiffarMed Sallad Och TsatsikiPannbiff Med Romesco, Vitlöksröra Och SalladWrap Med ViltkebabPannacottatårtaBlåbärsdessert Ingredienser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.