Det går säkert lika bra med en vanlig stavmixer men det blir inte lika skummigt. De blir lite sega om man äter dem direkt från frysen och det känns verkligen inte som att man äter något nyttigt
Kakorna förvaras i frys men observera att om ni använder chokladöverdraget med protein så blir det godast om det får stå i rumstemperaturoch tina en stund innan servering
Jag uppskattar verkligen att ni tog er tid att skriva och gratta mig. Klipp upp ett litet håk på en plastpåse, tryck i en sprits, fyll påsen med frostingenochgarnera muffinsen
Jag älskar verkligen Instagram, och det är så kul att bli inspirerad av alla fitness-frälsta människor som delar med sig av sina tips på kost och träning
Så, för att gottgöra er som inte hann delta i utlottningen kommer jag hålla en till utlottning av boken (och lite mer go'a priser) nästa vecka, som plåster på såren
De är mjuka och smakar som pepparkaksdeg. Pepparkaks-Protein kakdegsbollar. Oh my, these cookie dough balls turned out so yummy and they have a taste of gingerbread
I said “almost”, don’t get too excited. Kom ihÂg mig. Kommentera h‰r. (publiceras ej). – 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)+++ 1/4 cup Lindahls vanilj kvarg– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsCookie dough protein puddingThis simple pudding almost tastes like chocolate chip cookie dough. – 1/4 cup casein protein powder (flavorless)– 1/4 cup vanilla whey protein powder– 1/4 cup chickpeas (rinsed and drained from a can)– 1/2 cup milk (any kind)– a few drops of melted butter flavoring (optional)– 2 tbsp chocolate chipsIngredientsDirectionsMix all ingredients except the chocolate chips with a hand blender for several minutes until mixture starts to thicken. 204 kcal, 25 g protein, 17 g carbs, 7 g sugar, 4 g fat. 1/4 cup casein protein powder. 1/4 cup vanilla whey protein powder
Krämig rårispasta med tonfisk, ärter, majs och morötter. Jag använder oftast Stevia strö från Ica, som är en blandning av erythirol (en sockeralkohol) och extrakt av stevia eftersom doseringen är motsvarande som socker samt att det inte blir någon konstig eftersmak
) och jag fick en present, det jag verkligen önskat mig, ett par lyftarskor. Jag hade en jättemysig dag som startade med en liten egenkomponerad tårta i form av en "Chocolate chip cookie dough mugcake med vanilj"grädde" och strössel"
Jag har inte bakat så mycket med vegetariskaproteinpulver tidigare och det beror främst på att jag inte tycker att de smakar lika gott som vassle och kasein
Eftersom två av vännerna äter enligt LCHF så försökte jag för ett tag sedan mig på att för första gången baka med sukrin, och det blev jättegoda blåbärsmuffins
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.