Falukorvmedpepparrot – gör så här. mager falukorv, t ex Må Gott. Strö över ost blandad medpepparrot. Koka pastan i rikligt med lättsaltat vatten enligt förpackningens anvisning
Idag blev det vitkål och falukorv, enkelt och gott. Smaka av med salt och peppar. Vitkål medpepparrot – 2 portioner. 1/2 paket färskost medpepparrot (62,5 gram). Relaterade Vitkål medpepparrot – 2 portioner. 1/2 paket färskost medpepparrot (62,5 gram)
Skiva falukorven och tomaterna och varva i en ugnssäker form. Servera med pressad potatis. Blanda créme fraiche, grädde, citronsaft, pepparrot och dill och häll över korven
Tillsätt osten i såsen och smaka av med salt och peppar. Stek falukorven gyllene i smör. Lägg ut korven i ugnsfast form, stryk ett tunt lager senap på varje skiva, toppa med äpple och lök och häll till sist över ostsåsen
Första gången jag tillagar falukorv i ugn tillsammans med grädde vilket är en gåta nu när det känns ganska självklart (säkert hopplöst "efter" men ändå)
Servera med kokt potatis eller potatismos och gröna ärter. 500 g falukorv. 5 dl pepparrot. 1500 g falukorv 1 st purjolök liten 200 g cocktailtomater 1 dl hackad dill 3 dl vispgrädde 0. 5 dl pepparrot färskriven Servera med. 225°Skiva falukorven och lägg skivorna omlott i en ugnsfast form. 1Blanda grädde och pepparrot och häll över
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.