4 person(er)
Ingredienser 500 g mager falukorv, t ex Må Gott 4 tomat 1,5 dl ost, riven, t ex präst (17%) 3 msk pepparrot, färskriven 300 g tagliatelle 150 g sockerärter 1 dl lätt crème fraiche 2 krm svartpeppar, grovmald
Ta bort skinnet från falukorven. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. falukorv. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Ta bort skinnet från falukorven. Skär sex tvära snitt med jämna mellanrum. falukorv. Finhacka soltorkade tomater och oliver och blanda med olja från tomatmarinaden i en bunke
Skiva falukorven och lägg dom i en smord ugnsfast form. Öppna burken med champinjoner och häll av spadet i ett glas, vi ska använda spadet till champinjonsåsen
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.