Variera falukorvmed kassler, skinka eller grillad kyckling. Gratängsåsen med mjukost, chilisås och bostongurka blir riktigt krämig och god så prova, prova om du tror att detta kan falla dig i smaken
Rör kraftigt till ett fluffigt mos och smaka av med salt. Mosa och tillsätt smör och mjölk. Tillsätt tomatpuré och stek under omrörning någon minut till
4 600 g falukorv 2 gula lökar 900 g potatis 1 msk smör eller margarin 2 lagerblad 5 dl hönsbuljong (vatten och buljong eller fond) 1 lättöl (à 33 cl) salt och peppar 2 msk persilja Senapscrème fraiche 2 dl lätt crème fraiche 2 msk dijonsenap Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Skiva falukorvenoch skär skivorna till stavar. Stek på ganska hög värme så den knappt börjar få färg, ha sedan i löken och dra ner temperaturen på pannan till medelvärme
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.