Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Detta måste ni bara prova, sååå gott och enkelt att fixa. Inspirerad av Vickan på Matplatsen gjorde jag ett gäng pestosnurror till fördrinksbålen på midsommarafton
Funkar lika bra till tex frukosten med smör eller färskost och toppat med något gott och mättande pålägg som ägg, skinka, avokado, till mellanmål med mättande pålägg eller varför inte jordnötssmör och bananskivor, smulat över lunchsalladen för extra crunch, på ostbrickan eller som snacks istället för chips
Så himla gott men de ska absolut ätas alldeles nygjorda och varma. M smackade när han mumsade på sina med en mild riven ost mellan så även han tyckte om dem vilket är ett gott betyg
Det var gott även det men krasse hade varit och är med största sannolikhet det perfekta att toppa med och då tar man givetvis mer än vad jag gjorde med persiljan
Tips på tilltugg. Här kommer tips på lite tilltugg som ni kan bjuda era vänner på till mellon ikväll. Förra lördagen hade vi gäster hemma och till välkomstdrinken bjöd jag på lite goda tillbehör som är superenkelt att göra
Påskvecka på intåg och jag kan verkligen inte fatta att vi redan är där. Vart tar tiden vägen. Trädknoppar tittar fram och i rabatterna skjuter det fart
Saftigt och gott. Den här är toppen… Jag var nästan säker att jag hade lagt ut den redan, men hittar inte så tydligen NOT… Fick inspiration från en kompis och har ändrat lite
Det är så enkelt och blir så otroligt gott. Låt gärna smeten stå och dra några timmar eller över natt så blir näringsämnena mer lättillgängliga, men om du har bråttom så funkar det att bara låta den stå och gotta till sig någon timme
Det här receptet är ett tips från MixWell och Viveca som la ut receptet på deras facebook-sida. Jag bytte mjölsorten som de har till en blandning av Mix C från Schär och MixWells soja- och glutenfria ljusa basmjöl
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.