Lägg dem i en stor kastrull och täck med vatten. Koka upp och skumma med en slev. Tillsätt lagerblad, vitpepparkorn och salt och låt revbenen koka på medelvärme i ca 50 minuter
O hade köpte Blossas glögg X med smak av saffran. Det är mysigt med första advent. Jag var först lite tveksam till saffran i glöggen men det var riktigt gott
Istället försöker vi göra det bästa av situationen och festa till det lite grann på hemmaplan, igår blev det tonfisk, gott bubbel i glasen och en smarrig bakelse till efterrätt
Ingredienser Portioner. 11 dl 1 bit färsk ingefära (à 3 cm) 2 kanelstänger 1/2 tsk kardemummakärnor 1 dl råsocker 2 dl vatten 1 apelsin 1 l äppelmust Till servering 1 äpple Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Ett superenkelt tilltugg till glöggen är dessa pepparkakspinnar som serveras med en ädeloströra. Använd en färdigköpt pepparkaksdeg eller kanske en egen som gjorts tidigare och hyvla bara tunna pinnar med osthyvel som sedan snabbt gräddas i ugn
Och bättre blir det idag ska det bakas lussebullar med min kompis Ellenor, ska även göra matlådor, korrekturbaka mazariner för en annan bloggs kommande kokbok, sukta över alla godisar jag ska göra till jul och så ska jag testa att göra ett annat tilltugg till glöggen
Håller ni på att förbereda nyårsfesten så måste jag tipsa om dessa chips med creme fraiche och stenbitsrom som är riktigt gott och ett enkelt tilltugg till nyårschampagnen
Var så gott så jag måste dela med mig av receptet=). Kvällens goda rätt blev räksås med spaghetti. låt koka samman lite tillsätt dill och smaka av med salt och peppar
Den här burgaren bygger på mitt egna klassiska recept på färsburgare som jag jobbat på i flera år för att hitta en så god och enkel biff som möjligt med schysst tuggmotstånd och rätt utseende och känsla
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.