Om du är som jag och har en nästan läskig fetisch på snören och omslagspapper så har du dessutom lite cellofan, silkespapper och band hemma, och då är du plötsligt en sån där folk börjar snegla snett på för att du liksom är sån där JOBBIGT perfekt gäst
Stek i olja på medelvärme tills de får fin färg på båda sidor. Måndag - vegetariskt - bönbiffar. Ni som tittar in på min blogg då och då vet kanske att jag inte lyckas få till mina vegetariska biffar
Nu dags att ta tag i middagen - planeringen säger att det är fläskkotletter som ska tillagas. Söndagens frukost bestod av planering av veckans måltider, detta tillsammans med en kopp kaffe och omelett
Publicerat 2014-12-2014. 21. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 100 g nougat. Gör kulprovet eller ta bort kolan när den är 120 grader. 1 dl grädde. 1 dl sirap. 1 dl socker. 30 hasselnötter 100 g nougat
Över detta fördelar jag sen fyllningen jag valt. ) Nu var det ju som sagt lite freestyling - innehållet kan ju bestå av det du har hemma eller det just du gillar - inte så svårt då, eller hur
Dela detta. TweetE-postSkriv utGillaGilla Laddar. Hörde rykten om att det skulle bli dåligt väder i helgen…passade på att direkt på morgonen ta hand om lite tvätt och slänga ihop en mjuk kaka att njuta av under regnets timmar
Dessutom gjorde vi (eller mest Sandra om man ska vara ärlig) Bounty-godisar. Jag hade världens finaste småkusiner här som baksällskap och vi hann med att göra 5 olika sorter under dagen. 1 påse kokosflingor (200g). 1. 10 min beroende på temperatur). 1 påse kokosflingor (200g)
Det finns ingen hejd på fördelarna med de här små godingarna, så testa. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg. 100 g mörk choklad. 1. 2-3 cm i diameter. 1 timme. Sätt ugnen på 175 grader. Forma bollar av degen och lägg bollarna på plåtar med bakplåtspapper (ca 18 bollar/plåt). 12-15 minuter mitt i ugnen. 1 tsk vaniljsocker. 1 ägg 4,5 dl vetemjöl. 100 g mörk choklad
1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan. 1 ½ tsk bakpulver. 1 tsk salt. Dela degen i 8 delar, rulla dem till bollar och kavla sedan
Lägg fisken med skinnsidan nedåt i en smord, ugnssäker form. DAGENS RECEPT 14-10-27UGNSSTEKT REGNBÅGE I GRÄDDSÅSPröva denna verkligt fina fiskrätt, som är len och mild i smaken. 4 portionerCa 800 g filéer av regnbåge1 msk citronsaft2 tsk saltcitronpepparsvartpeppar2 dl crème fraîche1 dl vispgräddeGarnering. Stek fisken i ugn, 175 grader, 30 - 40 minuter beroende på filéernas tjocklek. Ca 10 minuter att förbereda30 - 40 minuter i ugnenVariation. Häll sedan över en blandning av 1½ dl crème fraîche, ½ dl torrt vitt vin och 1 dl vispgrädde. Strax innan rätten är färdig kan du strö över ca 50 g flagad mandel. För att få ca 800 g färdig filé av regnbåge behöver du 2 fiskar à ca 1 kg. Låt spadet koka 15 - 30 minuter. Från Nya Mästerkocken 1985 4 portioner. 1 msk citronsaft. 1 dl vispgrädde. 175 grader. 30 - 40 minuter. Ca 10 minuter. 30 - 40 minuter. 1½ dl crème fraîche. 1 dl vispgrädde. 1 kg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.