PinterestTwitterFacebookGoogleE-postGillaGilla Laddar. Jag älskar fiskrätter, gärna lax men här är en oväntad kombination med torsk och baconsås som vi testade hemma för ett tag sen
Stuvningen ska vara ganska tjock som fisken avger vätska under tillagningen. Jag använde mig av rödspätta, använder man sig av någon annan kraftigare fisk som torsk eller kolja behöver man köra fisken en stund i ugnen ca 10-12 min innan man häller på stuvningen. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl. Bred ut stuvningen över fisken strö på ost, tillaga i ugn ca 15-20 minuter. 3-4 dl grädde. 2-3 msk mjöl
Alla i vår familj turas nämligen om på vardagarna att laga mat. I måndags bjöd dottern på vårrullar med sallad, igår fick vi köttfärssås med kikärtspasta av sonen och idag planerar mannen något med fläskfilé
Lägg laxbitarna tillsammans med chilin i en mixer eller matberedare. Smält matfettet i en långpanna. Toppa burgarna med wasabismöret och bjud ugnsbakade grönsaker till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.