Det var min allra första. Och hur roligt det faktiskt är att både baka och laga mat. Ibland så förvånar jag mig själv hur duktig jag faktiskt har blivit i köket
En reflektion efter några års arbete som kost och näringsrådgivare är att personer med problem mage/tarm, förutomatt justera kosten också behöver ta itu med stress
Kakorna ska vara genomgräddade men de ska eg inte ha någon färg. Jag lägger mina kakor i en stor glasburk som ställs på köksbordet föratt se lite snygg ut
Så länge man inte behöver gå upp i vikt och faktiskt vill se attnågot händer (eller tvärtom) så kan man lika gärna skippa vågen för den skapar bara ångest
Kanske någon korvexpert som vet när man ska använda nötfjälster och inte. Jag som älskar medelhavssmaker var ju förstås tvungen att göra en medelhavskorv (om man nu kan kalla den det)
och skapa nåt nytt förhoppningsvis. Två olika bakverk hade jag tänkt att det ska bli, ni kanske kan gissa vad när ni ser några av de övriga ingredienserna
Knåda upp sugarpasten eller marsipanen så att den blir smidig och mjuk. Se till att inte skära för högt upp, täcket har en förmågaatt resa sig lite och då glipar det i nederkanten
Womens physic inom något, några år. Bär på toppen och några pumpafrön. Skillnaden mot nu och tidigare är att nu ser ungefär alla 6- 7 stycken måltider lika stora ut, i stället för 3 större och 3 mindre jag hade förut
misselaine jag och min träning, med sikte på fitness
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.